Hanna Huttunen jatkaa seuran puheenjohtajana

22.11.2013

Seuran sääntömääräinen syyskokous pidettiin kaupungintalon kahviossa torstaina 21.11.2013.

Seuran puheenjohtaja Hanna Huttunen jakoi kokouksen aluksi ns. puheenjohtajan pokaalin, jolla puheenjohtaja muistaa henkilöä, joka on toimintavuoden aikana seurassa aikaan uutta ja merkittävää. Tänä vuonna pokaali luovutettiin Sami Leinoselle.

Syyskokous valitsi seuran puheenjohtajaksi seuraavalle toimintakaudelle Hanna Huttusen. Lisäksi johtokuntaan valittiin uusina jäseninä Raine Nissinen ja Aimo Hattula. Raine Nissinen toimii jousiammuntajaoaston puheenjohtajana. Erovuorossa olleista johtokunnassa jatkavat Jari Försti ja Mikko Savolainen.

Partio jatkaa tulevana toimintavuonna seuratoiminnan kehittämistukihanketta, Aarrekaupungin perheliikunta -hankkeen tavoitteena on kehittää Outokummun perheliikuntamahdollisuuksia yhteistyössä muiden liikunta- ja urheiluseurojen ja järjestöjen kanssa.

Partio uudistaa seuran jäsenmaksukäytäntöä. Jatkossa seuralla on koko seuran jäsenmaksu ja jaostojen toimintamaksut. LIsätietoa jäsenmaksuista ja niiden suuruudesta löydät Seura-esittely -sivuilta.

Seuran talousarvio vuodelle 2014 osoittaa 2721 euron ylijäämää. Talousarvion kokonaiskustannukset ovat 54226 euroa ja tulot 51505 euroa.

Liitteet