Tungosta kotisalissa

9.1.2023

Partion F-juniorit kotisalissaan 8. tammikuuta.
Partion F-juniorit kotisalissaan 8. tammikuuta.

Partion lentopallojoukkueilla on useita tapahtumia tammikuussa

Lentopallon kevätkausi alkaa kotipainotteisesti, sillä Partio järjestää tammikuussa peräti kuusi turnaustapahtumaa. Kaikkiin tapahtumiin on yleisöllä vapaa pääsy. Tervetuloa kannustamaan!

F-juniorit aloittivat kevätkautensa jo sunnuntaina 8. tammikuuta. F-tiikerisarjan turnauksessa oli kotijoukkueen lisäksi mukana kaksi joukkuetta Kuhmon Kivasta ja kaksi joukkuetta Joen Jujusta.  Seuraavaan turnaukseen Kuhmossa Partio ilmoittaa mukaan toisenkin joukkueen, sillä Markus Pyykön ja Pekka Kontkasen valmentamansa ryhmässä on jo yhdeksän pelipassin lunastanutta pelaajaa.

Lauantaina 14.1. aloittavat Partion E-juniorit oman Tiikerisarjansa kotiturnauksella. Jenni Silvennoisen ja Markus Pyykön valmentamien kahden kotijoukkueen vieraiksi saapuvat LiperiVolley ja Puijo-Wolley. E-tiikerisarja on koppiavusteinen sekasarja. Ottelut pelataan kahdella kentällä alkae klo 11.00.

Viikkoa myöhemmin, lauantaina 21.1. Pelataan Outokummussa aikuisjoukkueiden aluesarjan turnaukset. Partion naiset pelaavat omat ottelunsa klo 12.30 (Juju) ja klo 14.00 (KiU) Miesten iltaturnauksessa Karpaasit 2 kohtaa klo 17.30 Varpaisjärven Vireen ja klo 19.00 Pöljän Ponnistuksen.

Sunnuntaina 22.1. Urheilutalolla pelataan D-tyttöjen Itä-Suomen tiikerisarjaa. Mukana ovat Partio 2, Partio 3, LiperiVolley, Nilsiän Nujakka ja Puijo-Wolley. Turnaus alkaa klo 11.00.

Turnaustäyteisen tammikuun päätteeksi C-tytöillä on kotiturnaus lauantaina 28.1. Mukana ovat Partio, Juju, KallSi ja PuWo.

Karpaasien 2-sarjan viimeinen alkusarjan ottelu on vieraspeli, jossa vastassa on Puijo-Wolley. Ottelu pelataan Kuopion Neulamäen koululla sunnuntaina 15.1. Klo 15.00.

JH