Karpaasit 2-sarjan välieriin

7.3.2023

Partion Karpaasit voitti kotisalissaan puolivälierävastustajansa TUTO Volleyn 3-0.

Miesten kakkossarjan puolivälieräottelu Partion Karpaasien ja TUTO Volleyn välillä ei tarjonnut mitään hienouksia, mutta kotijoukkue vei vastustajaansa paremmalla pelirutiinilla ottelun ansaitusti lukemin 3-0 (25-12, 25-21, 28-26). Outokummun kaupungin tarjoama ottelutapahtuma houkutteli lehtereille peräti 300 katsojaa.

Avauserässä (25-12) turkulaiset vielä ujostelivat äänekkään kotiyleisön edessä. Toisessa erässä TUTO tarkensi puolustuspeliään ja sai hyvin suunnatuilla syötöillään horjutettua Karpaasien vastaanottopeliä. Erä kuitenkin kotijoukkueelle pistein 25-21.

Kolmas erä alkoi tasaisesti, mutta Karpaasien liberon, Lasse Kukkosen, loukkaantuminen sekoitti kotijoukkueen pelikuviot. TUTO käväisi jopa eräpallotilanteessa, kunnes Tuomas Tikka takoi lopulta tarvittavat pisteet joukkueelleen. Kolmas erä päättyi lukemiin 28-26.

Ottelun parhaina palkittiin joukkueidensa hakkurit: Partiosta Tuomas Tikka (28 p.) ja TUTO:sta Einari Koivisto (7 p.). Tuomaksen ohella Partiosta eniten kartuttivat pistetilejään yleispelaaja Teemu Saarinen ja keskipelaaja Pekka Kontkanen.

Seuraavan kerran Karpaasit pelaavat kotisalissaan lauantaina 25.3. klo 15.00. Verkon toiselle puolelle asettuu mitä todennäköisimmin tamperelainen Aitolahden Riento.