Lentopallosarjat jatkuvat 7. tammikuuta alkaen

1.1.2024

Lentopallon miesten ylemmässä jatkosarjassa Outokummun Partion Karpaasit aloittaa pelit lauantaina 13.1. Oulun Kiskon vieraana. Seuraavana päivänä Karpaasit kohtaa myös Oulussa Ettan ja näin yhdellä matkalla saadaan nämä vieraspelit pelattua. Viikko myöhemmin (21.1.) Etta saapuu Karpaasien vieraaksi urheilutalolle. Karpaasien kanssa samassa lohkossa oululaisten joukkueiden lisäksi ovat HuKi Jyväskylästä ja Kalajoen Pallo. Pelit pelataan kaksinkertaisena sarjana.

Outokummun Partion C-tytöt järjestää turnauksen urheilutalolla sunnuntaina 7.1., jossa mukana Partion lisäksi ovat Kiteen Urheilijat, Modena /Savonlinnan Ajo ja C-mustat /Puijo Wolley.

Partion B-tytöt jatkavat kauttaan lauantaina 13.1. Kerimäellä pooli 4G3-turnauksessa. Partion vastustajina ovat Joroisten Urheilijat, B3-Pink /Mikkelin Passarit ja Kerimäen Lentopallo-86.

Outokummun Partion naisten aluesarjapelit jatkuvat lauantaina 13.1. Kiteellä ja vastustajina ovat Kiteen Urheilijat ja Juju.

D-juniorien kevätkausi käynnistyy 13. ja 14. tammikuuta. Partio 1 ja 2 pelaavat idän aluesarjan A-poolissa Nilsiässä, Partio 3 matkustaa Pielavedelle ja Partio 4 Juvalle.

Markku Laitinen