LiVo kaatui reilussa tunnissa

23.10.2022

Tuomas Tikka mielipuuhassaan.

Pohjois-Karjalan derby jäi vaisuksi

Partion Karpaasien 2-sarja jatkui vierasottelulla Liperissä. Junioripitoinen kotijoukkue roikkui kokeneen vastustajansa mukana jokaisen erän puoliväliin asti, mutta sitten Karpaasit tekivät erävoittoihin tarvittavat suoritukset, Ottelun lopputulos oli 0-3 (18-25,18-25,19-25).

Partio lähti otteluun kuusikolla Joonas Ryhänen, Tuomas Tikka, Juha Timonen, Ilja Parttimaa, Jani Hassinen ja Aleksi Sillanpää. Liberona pelasi Lasse Kukkonen. Toisessa erässä nostovaikeuksissa ollut Karpaasit otti kentälle Teemu Saarisen. Teemu kiitti saamastaa vastuusta ja sai ansaitusti peliaikaa ottelun loppuun asti.

Partiosta palkittiin Joonas Ryhänen, mutta palkinnon olisi voinut pokata myös monipuolista yleispelaamista esittänyt Jani Hassinen. Karpaasien parhaat pistemiehet olivat Hassinen (14 p.) ja Tikka (14 p.). Liperi-Volleyn palkittu oli Karpaaseja syöttöruudussa kiusannut Jani Heiskanen (15 p.).

Karpaasien osalta sarja jatkuu kaksoispelimatkalla Vilppulaan 5.-6. marraskuuta.