C-tytöt paransivat otteitaan

24.10.2022

C-tytöt ja valmentaja Jari Försti  aikalisällä.
C-tytöt ja valmentaja Jari Försti aikalisällä.

Partion C-tytöt vierailivat 23.10. Joroisissa. Tuliaisina oli kauden ensimmäinen voitto.

C-tyttöjen SM-sarja jatkui Joroisissa poolin 1D4-turnauksella. Mukana olivat Joroisten Urheilijat, Partio, Joen Juju ja Puijo-Wolley.

Partio pääsi avausottelussaan yrittämään revanssia kolme viikkoa aikaisemmin Joen Jujulle kärsimälleen kotitappiolle. Juju oli pallovarmenpi joukkue ja osoittautui tälläkin kerralla paremmaksi lukemin 2-0 (25-15,25-15).

Toisesssa ottelussa vastaan asettui Puijo-Wolley/Valkoiset. Helppo ensimmäinen erä (25-9) meinasi kostautua Partiolle, sillä toisessa erässä kuopiolaiset johtivat parhaimmillaan jo pistein 11-4. Kentälle vaihdettu Iida Huttunen toi Partion peliin kaivattua ilmettä. Partio kiipesi ohi ja  lopulta erä- ja otteluvoittoon pistein 25-18. Kauden ensimmäiset sarjapisteet oli ansaittu.

Turnauksen viimeisessä ottelussa Partio kohtasi emäntäjoukkue JoU:n. Molemmat, jatkopisteille päätyneet erät alkoivat Partion hallinnassa, mutta kotijoukkue oli loppuhetkillä vahvempi. Lopputulos kirjattiin JoU:lle 2-0 (26-24,26-24).