C-tyttöjen SM-sarjakausi päätökseen Kokkolassa

3.4.2023

Partion C-tytöt Kokkolassa (Kuvat: Vesa Huttunen)
Joukkuepeliä =)

Partion C-tyttöjen sijoitus SM-sarjassa oli 89.

Kokkolan Tiikerit emännöivät Partion kauden viimeistä C-tyttöjen SM-sarjaturnausta. Aamuneljältä alkaneelta pelireissulta oli tuliaisina yksi voitto ja kaksi tappiota.

Avausottelussa taisi vielä aikainen herätys painaa jaloissa, sillä KaLe vei ensimmäisen erän helposti pistein 25-15. Toinen erä sujui tasaisemmin ja Partio tasoitti erät jatkopalloille venyneellä erävoitolla 27-29. Kolmas erä oli vakuuttavasti Partion pistein 9-15.

Toisessa ottelussa verkon taakse asettui kotijoukkue, Tiikerit. Ottelu kirjattiin turnausvoittoon yltäneille Tiikereille suoraan lukemin 2-0 (25-22,25-17). Päivän kolmas ottelu oli Oulun Kiskoa vastaan ja siinä Partio taipui 0-2 (19-25,16-25).

Partiosta turnauspäivän aikana eniten pisteitä keräsivät Anita Chekashkina (10 p.), Iida Huttunen (9) ja Ronja Pärssinen (8).

Jari Förstin ja Jarno Koposen valmentamat C-tytöt sijoittuivat 132 joukkueen sarjassa sijalle 89. Joukkue osallistuu vielä Itä-Suomen aluemestaruussturnaukseen 15. toukokuuta. Osalla Partion pelaajista kausi jatkuu myös maakuntajoukkueleirityksissä ja joidenkin pelaajien osalta myös Imatran Power Cupissa.