Karpaaseille kuudes voitto

28.11.2023

Partion Karpaasit haki vierasvoiton Plokista erin 1-3.

Outokummun Partion Karpaasien voittoputki sai jatkoa, kun pelimatka suuntasi Pihtiputaan Plokin vieraaksi. Kolme sarjapistettä lähti mukana kotimatkalle, kun voitto Plokista ratkesi vajaassa kahdessa tunnissa erin 3-1 (25-21,25-21,22-25,25-12). Lokakuussa Karpaasit oli kotisalissaan parempi erin 3-0.

Avauserää Karpaasit johti alusta lähtien ja johto oli parhaimmillaan kuusi pistettä. Ploki piristyi ja nousi pisteen päähän. Erän lopetus antoi odottaa, mutta neljäs eräpallo tuotti tulosta.

Toisen erän alussa Ploki sinnitteli ja kävi hetken aikaa johtoasemassa. Loppuratkaisun erävoittoon varmistivat kolmikko Jussi Pukkinen, Ville Louhela ja Tuomas Tikka ratkaisuillaan.

Kolmas erä oli Plokin Otto Hautasen näytöstä, kun hän teki joukkueelleen yhdeksän pistettä.

Neljänteen erään tuli sisuuntuneet vieraat ja ratkaisi tekemällä yhdeksän perättäistä pistettä. Siitä oli helppo jatkaa peliä. Erän näyttävimmät suoritukset teki Juha Timonen syöttämällä neljä prerättäistä ässäsyöttöä. Viimeisen pisteen teki Karpaasien Ville Louhela, jolle kirjattiin peräti 26 pistettä.Joukkeen parhaana pelaajana palkittiin kentän ykköspelaaja Louhela. Muut pistemiehet olivat Jussi Pukkinen(10), Juha Timonen(8), Karri Piippo(7), Ilja Parttimaa (6) ja Tuomas Tikka (4).

Ensi sunnuntaina  (3.12.) Karpaasit matkustaa sarjakakkosen Huki vieraaksi Jyväskylään. Runkosarjan viimeisessä ottelussa(10.12) saa vieraakseen Liperi Volleyn. Loppiaisen jälkeen(7.1) Karpaasien jatkopelit käynnistyvät.