Partion C-tytöt kolmansia kotisalissaan (11.2.2024)

11.2.2024

CT 11.2.2024

Partio voitti Kiteen 2-1, mutta hävisi Nilsiälle 0-2 ja Savonlinnalle 1-2. Turnauksen tuomareina onnistuivat Anita Chekashkina ja Venla Koponen.

Outokummun Partio voitti lentopallon C-tyttöjen valtakunnallisessa sarjassa Kiteen Urheilijat tiukan taistelun jälkeen erin 2-1(17-25, 25-23,15-13). Avauserässä Partio ei päässyt pelirytmiin mukaan, mutta toisessa erässä Iida Huttusen johdolla otteet muuttuivat. Kun Partiolla oli eräpallo tilanteessa 24-19, niin KiU ei luovuttanut. Partion viides yritys ratkaista erä voitoksi lopulta onnistui. Kolmannessa erässä käytiin jännittävä taistelu otteluvoitosta. Lopulta Reeda Hentelän suorituksella ja vastustajan tekemän virheen ansiosta Partio varmisti erä-ja otteluvoiton.

Toisessa ottelussa Nilsiän Nujakan taidot varmistivat vieraille ansaitun voiton erin 2-0 (25-19,25-17).

Kolmannessa ottelussa Partio ja Savonlinnan Ajo/Modena pelasivat kolmieräisen ottelun, joka kääntyi lopulta vieraiden voitoksi erin 2-1 (25-20, 12-25, 15-13). Kauden aikaisempien pelaamien ottelujen tapaan Partiolla oli vaikeuksia ottelun avauserässä. Modena johti erää 12 pisteellä, mutta Partion aloittama takaa-ajo jäi kesken. Toista erää Partio hallitsi täydellisesti. Erän lopulla Priska Keromaa onnistui tekemään kuusi perättäistä pistettä. Kolmannessa erässä molemmilla joukkueella oli paikkansa  ratkaista ottelu voitoksi. Modena oli tällä kertaa taitavampi suorituksissaan.

Partion pistenikkareina turnauksessa onnistuivat Iida Huttunen(30), Reeda Hentelä(17) ja Priska Keromaa(12). Partion joukkueen valmentajina toimivat Jari Försti ja Jarno Koponen. Seuraavassa välieräturnauksessa (16.3.) Partion vastustajina ovat Savonlinnan Ajo/Perugia, Nurmon Jymy/Taiga ja Laihian Luja/Argon.