Partion C-tytöt Savonlinnassa (16.3.)

18.3.2024

C-tyttöjoukkueen kapteeni Iida Huttunen

Partiolle voitto ja kaksi tappiota.

Lentopallon C-tyttöjen välierävaiheessa (välierä 12) Savonlinnassa  Outokummun Partio voitti Ajo/Perugian erin 2-0 (25-22, 25-18). Avauserän alussa Partio oli tappiolla, mutta vähitellen  otteet paranivat ja Milma Salmelan ja Iida Huttusen tekemien pisteiden ansiosta erä kääntyi Partion voitoksi. Toinen erä käynnistyi Partiolta hyvin ja  johtoasema 12-3 tuntui  jo turvalliselta. Perugia heräsi ja kavensi  piste-eroa joillakin pisteillä. Erä-ja otteluvoitto varmistui lopulta Ida Huttusen  tekemän kolmen taidokkaan suorituksen ansiosta.

Toisessa ottelussa Ajo/Modena oli tyly  ja  voitti Partion erin 2-0 ( 25-18,  25-4). Avaiserää Partio johti pistein 5-2, mutta sitten seitsemän virhettä käänsi ottelun hallinnan vastustajalle. Toisessa erässä Partion peli sekosi täydellisesti virheiden myötä.

Toisen tappion Partio kärsi Mikkelin Passarit /C-White:lle  erin 2-0 (25-21, 28-26). Toisessa erässä Partiolla oli seitsemän eräpalloa, mutta C-White nousi ahdingosta erävoittoon jatkopalloilla.  C-White voitti kaikki kolme otteluaan, Modena kaksi, Partio yhden ja Perugia jäi voitoitta.  Partion paras pistenikkari oli Iida Huttunen, kun hänelle kirjattiin yhteensä 21 pistettä. Milma Salmela teki 7 pistettä.

SM-sarjan viimeisessä turnauksessaan 6. tai 7. huhtikuuta Partio pelaa sijoista 53.-60. Tämän vuoden sarjassa on 125 joukkuetta.