Partion D-ikäiset aluefinaaleihin

25.3.2024

Kolmosjoukkue odottaa syöttöä Toivalan turnauksessa.
Kolmosjoukkue odottaa syöttöä Toivalan turnauksessa.
Kakkosjoukkue on valmiina - ottelu voi alkaa.
Kakkosjoukkue on valmiina - ottelu voi alkaa.
Piste nelosjoukkueelle!
Piste nelosjoukkueelle!
Partio 1 juhlii turnausvoittoa Kuopiossa.
Partio 1 juhlii turnausvoittoa Kuopiossa.

Kaikki Partion neljä D-juniorijoukkuetta ylsivät 13. tai 14. huhtikuuta pelattaviin aluefinaaliturrnauksiin.

Outokummun Partiolla riittää harrastajia D-ikäisten (11-12 v.) lentopallosarjoissa. Tämän ikäluokan harjoituksissa käy lähes 30 tyttöä ja yksi poika. Onneksi urheilutalosta on riittänyt harjoitteluun sopivasti salitilaa kahden lohkon verran. Vuonna 2011 syntyneet osallistuivat kuluneella kaudella kahdella joukkueella Itä-Suomen aluemestaruussarjaan ja vuotta nuoremmat - myös kahdella joukkueella - Itä-Suomen Tiikerisarjaan. Kauden sijoituspelit ovat ovella ja kaikki neljä Partion D-ikäisten joukkuetta ylsivät sarjojensa finaaliturnauksiin. Joukkueita valmentavat Krista Lavikainen, Annariikka Kääriäinen, Ari Hiltunen ja Jouko Huovinen.

Partio 1 ja 2 onnistuivat Savonlinnassa

Aluemestaruussarjan seitsemäs turnaus pelattiin lauantaina 23.3. Savonlinnan liikuntahallissa. Idän alueen ylimmässä, A-poolissa, oli mukana viisi joukkuetta. Outokumpulaisten lisäksi mukana olivat Savonlinnan Ajo. Joen Juju ja ViLe-92 Vieremältä. Viiden joukkueen turnauksissa pelataan vain kahden erän otteluita. Partio 1 (Iina Ahonen, Eerika Hopponen, Katri Kinnunen, Nea Koistinen, Olga Piipponen ja Hilja Ratilainen) koki ainoan pistemenetyksensä Ajolle ja sijoittui turnauksessa Ajon jälkeen toiseksi. Partio 2 voitti Vieremän ja yllätti vahvan kotijoukkueen yltämällä tasapeliin. Kolme sarjapistettä riitti viemään myös kakkosjoukkueen kuuden parhaan aluefinaaleihin. Partio 2–joukkueessa pelaavat Marianna Dracheva, Ninni Koponen, Senni Naumanen, Juulia Nevalainen, Suvi Syrjälä ja Oona Voutilainen.

Partion joukkueet voittivat lohkonsa Tiikerisarjassa

Nuoremmille ja vähemmän harrastaneille tarkoitettu Idän Tiikerisarja oli jaettu kevätkaudeksi kahteen lohkoon. Partio 3 pelasi samassa lohkossa kuin Pielaveden Sampo, Kuhmon Kiva 2 ja ZZ-Toivala. Partio 3 eteni Tiikerisarjan aluefinaaliin häviämättä otteluakaan. Joukkueessa pelaavat Emilia Hiltunen, Saara Häkkinen, Liia Kontkanen, Milja Korpelainen, Senni Pouhula ja Salomo Ratilainen. Myös Partio 4voitti oman lohkonsa kärsien vain yhden tappion Kiteen Urheilijoille. Muut lohkon joukkueet olivat Hatsolan  Dynamo (Juva) ja Savonlinnan Ajo/Firenze. Nelosjoukkueessa pelaavat Iida Jolkkonen, Viktoria Maltseva, Milla Mustonen, Maya Müller, Alisa Nevalainen ja Inka Nieminen.

JH