B-tytöillä voitot hakusessa

26.3.2024

Outokummun Partion B-tyttöjen taidot eivät tällä kertaa riittäneet kääntämään otteluja voitoksi Vilppulassa 23.3. pelatussa välieräturnauksessa (lohko J2).

PuWo - Partio 2-1

Partio pelasi kolme ottelua, joista joukkue taisteli kahdessa hyvin. Lopulta molemmissa peleissä kirjattiin 1-2 -tappiot. Partio hävisi kuopiolaiselle PuWo b2:lle erin 2-1 (22-25, 25-20, 15-0). Tasaisen avauserän Partio käänsi voitokseen. Toisen erän puolivälissä peli oli tasatilanteessa, mutta PuWo tasoitti erävoiton. Kolmannessa erässä Partiolta oli puhti täysin kadoksisssa.

RiU - Partio 2-1

Partio kärsi toisessa ottelussa tappion mikkeliläiselle Ristiinan Urheilijoille erin.  2-1 (25-13, 21-25, 15-6). Tappiollisen avauserän jälkeen Partio ryhdistäytyi ja Luna Koistisen onnistuneella suorituksella käänsi toisen erän voitoksieen. Myös tässäkin ottelussa kolmannessa erässä Partion kuusikolla taistelutahto katosi ja RiU pääsi juhlimaan otteluvoittoa.

Tähti - Partio 2-0

Pitkän pelipäivän kolmannessa ottelussa Vilppulan Tähti C2 taidokkasti kirjasi voiton erin 2-0(25-21, 25-8). Partiolla oli matkassa vain kuusi pelaajaa: Venla Koponen, Luna Koistinen, Ella Uski, Iida Huttunen, Sarianne Keinänen ja Priska Keromaa. Kauden päättävässä viimeisessä turnauksessa 13. tai 14.4. Partion vastustajina ovat Oulunsalon Vasama ja PuWo b2.