Naiset aluesarjan seitsemäs (10.4.)

10.4.2024

Partion naisjoukkueen oli tyytyminen vain yhteen erävoittoon Kuopiossa sunnuntaina 7.4.

Outokummun Partion sarjakausi naisten aluesarjassa päättyi Kuopiossa sijoitusturnauksessa kahteen tappioon. Kun Sotkuman Haka jäi pois turnauksesta, niin Partion lisäksi Kuopion Vipinä ja Kajaanin Kuohu ratkoivat paremmuuttaan kolmieräisissä otteluissa. Jokaisesta voitetusta erästä joukkue sai pisteen.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Partio kärsi tappion Vipinälle erin 3-0 (25-18, 25-17, 25-16). Partio pysyi jokaisessa erässä Vipinän kanssa pistetehtailussa puoliväliin asti, mutta sitten vastustaja kiri aina erävoittoihin.

Toisessa ottelussa Partio kärsi tappion Kuohulle erin 2-1 (19-25, 25-14, 25-16). Voitokkaan avauserän jälkeen Partion peli kangerteli ja Kuohu johti toista erää parhaimmillaan kuudella pisteellä. Partio aloitti nousun ja meni pisteen erolla johtoon. Kiri lopahti Partion tekemiin virheisiin ,ja Kuohu tasasi  erävoitot. Kolmannessa erässä Partiolta ei enää löytynyt voimia taistella sarjasijoituksen kannalta tärkeästä erä-ja otteluvoitosta.

Partion parhaat pistenikkarit päivän peleissä olivat Krista Lavikainen (12), Heidi Laukkanen (11), Annariikka Kääriäinen (8) ja Jenna Räsänen (7). Joukkuetta valmensivat Jari Försti ja Jarno Koponen. Aluesarjan sijoitukset kärjen osalta on seuraava: !. Kalliosuon Sisu/Iisalmi  2. ZZ Naiset  /Siilinjärvi   3. Ristiinan Urheilijat / Mikkeli  4. Wänäri / Kuopio   5. Kuopion Vipinä   6. Kajaanin Kuohu  7. Outokummun Partio   8. Sotkuman Haka  / Polvijärvi. Sarjaan osallistui 22 joukkuetta.