C-tyttöjen kausi päättyi voitokkaasti (10.4.)

10.4.2024

Partion C-tytöt ja valmentaja Jari Försti. Kuvasta puuttuu Sarianne.
Partion C-tytöt ja valmentaja Jari Försti. Kuvasta puuttuu Sarianne.

Lentopallon C-tyttöjen valtakunnallinen sarjatoiminta saatiin päätökseen Outokummun Partion osalta viikonloppuna kotiturnauksella, jossa ratkottiin sijat 53-60.

Partion vastustajina olivat Savonlinnan Ajo/ Perugia ja oululainen Oulunsalon Vasama CT 10. Partio pelasi kauden parhaat pelisä ja varmisti sijan 53.

Ensin Partio voitti Ajo/ Perugian erin 3-0 (25-17, 25-19, 27-25). Partio hallitsi ottelun kahta ensimmäistä erää hyvällä tasapainoisella pelaamisella. Kolmannessa erässä Perugia sai otetta pelaamiseen, mutta Partio taisteli viiden pisteen tappioasemasta jatkopalloilla erä-ja otteluvoittoon.

Toisessa ottelussa Partio voitti Oulusalon Vasaman erin 3-0 (25-20, 25-11, 25-6).  Partio nautti pelaamisesta eikä antanut vastustajalle mitään mahdollisuutta viedä erävoittoa nimiinsä. Kolmas erä oli Partion näytöstä ja OsVa odotteli jo kotimatkalle pääsemistä.

Valmentaja Jari Försti: " Joukkueen pelaajat ovat Iida Huttusta lukuunottamatta ensimmäistä vuotta C-tyttöjoukkueessa. Turnauksessa tytöt eivät tehneet syöttövirheitä ja hyvällä liikkumisella haettiin vaikeatkin pallot rajojen tuntumasta. Molemmat ottelut liberona pelannut Veera Jämsä yllätti hienolla nostopelillä. Tytöt ovat kauden edetessä keskittyneet harjoituksissa vastaanottamaan hyviä neuvoja ja toteuttaneet niitä peleissä. Jos tytöt jatkavat tunnollista harjoittelua, niin tulevina kausina meillä on menestymisen mahdollisuuksia. Tämänvuotinen sijoitus (53.) on hyvä, kun mukana oli 150 joukkuetta."

Markku Laitinen