Turnausinfoa

Urheilutalon aluekartta.

 

- Turnauksen tekninen palaveri la klo 8.45.

 

- Turnauksen viralliset avajaiset pidetään klo 11.30 alkavan kierroksen jälkeen, eli noin 12.30. Outokummun kaupungin hyvinvointijohtaja Jukka Orenius avaa kisat pienellä tervehdyspuheella ja Hennariikka Syvänne laulaa Maamme-laulun. Pelit jatkuvat välittömästi avajaisten jälkeen. Kaikkien joukkueiden odotetaan olevan paikalla avajaisissa.

 

- Ruokailu. Urheilutalolla on tarjolla lounasta lauantaina ja sunnuntaina. Lauantaina ruokana on perinteinen kinkkukiusaus ja sunnuntaina riisi-kanavuoka. Hintahan on naurettavan halpa 7e/lurjus! Jotta tiedetään varata sopiva määrä evästä, ilmoittakaa ruokailijamäärät keskiviikkoon 29.3. mennessä täältä . Toki tarjolla on kevyempääkin settiä, makkaraa, sämpylöitä yms. Toinen paikka vähän topakamman ruuan ystäville on 300m päässä urheilutalolta sijaitseva Pub Helmi, josta irtoaa pub-burger hintaan 8e. Pub Helmestä saa palauttavaa juomaa sopuhintaan koodilla "treenikarhu" ;)

 

- Pelipallot. Joukkueiden ei tarvitse roudailla palloja mukanaan, vaan peli-Mikasat tarjoaa järjestävä seura. Myös lämmittelypallot tulevat järjestäjän puolesta.

 

- Pysäköinti. Liitteenä on "aluekartta", josta selviävät pysäköintialueet ja urheilutalon sisäänkäynnit. Outokummussa on vilskettä viikonloppuna, sillä masters-kisojen lisäksi sekä la että su pelataan viereisessä Outokumpu-hallissa jääkiekkoturnaukset.

 

- Uimahalli+sauna. Mikäli joukkueet haluavat saunoa/uida pelien jälkeen, ilmoittakaa siitä järjestäjälle torstaihin 30.3. mennessä. Uimahalli on normaalisti auki klo 17.00 saakka, mutta mikäli kylpijöitä saadaan riittävä määrä, voidaan aikataulua jatkaa myöhempään iltaan asti :)