Nuorisopäällikkö aloittaa työt 1.9.

24.8.2017

Syyskausi tuo mukanaan uusia kujeita ja aikatauluja.

Harjoitukset ovat jatkossa (1.9. alkaen) tiistaisin 15.15-16.30 ja perjantaisin 16.15-17.30.

Partio on saanut yhdessä Polvijärven Urheilijoiden ja Liperin Taimen kanssa kokopäiväisen nuorisopäällikön – Jukka Peltosen - valmentamaan urheilijoita vuoden ajaksi (ainakin) entistä kovempiin suorituksiin. Jukalla on erittäin monipuolinen urheilu- ja valmennustausta.

Tavoitteena on – tottakai – kehittää toimintaa ja valmennusta parempaan suuntaan. Uusi nuorisopäällikkö alkaa pyörittämään harkkoja 1.9. alkaen, jolloin syyskausi harjoittelussa alkaa.

Ammattimaisempi toiminta korottaa myös yleisurheilukoulun maksuja. Maksuissa siirrytään kausilaskutukseen (4kk), jolloin yhden kauden hinnaksi tulee 80e (eli 20e/kk) ja se sisältää ohjatut harjoitukset 2x/vko (yht. 2.5-3h) ja lisäksi mm. vakuutuksen, yu-lisenssin ja uusille urheilijoille seuran edustusasun. Kerran viikossa harjoitteleville kausimaksu on 40e (eli 10e/kk).

Ryhmiin ilmoittaudutaan Partion nettisivujen kautta ja ilmoittautuminen on vahvistettu vasta, kun kausimaksu on maksettu.

Koska syyskuun alkuun on kovin lyhyt aika, päätettiin tarjota urheilijoille mahdollisuus kokeilla uutta toimintatapaa ja valmennusta syyskuun ajan ilmaiseksi ?

Mielenkiintoista yleisurheilusyksyä!